CELEB STYLE

Heidi Klum zablistala u fantastičnom plavom odijelu

Predstavljena kolekcija Esmara by Heidi Klum
Esmara by heidi klum
četvrtak 07. rujna u New Yorku predstavljena je najnovija suradnja trgovačkog lanca Lidl - Esmara by Heidi Klum. Zajedno s 350 gostiju, među kojima su bili Zac Posen, Nina Garcia i Shaun Ross, u Lidlovoj #letswow trgovini Heidi Klum je predstavila po prvi put sva 84 komada ove kolekcije.

Naravno, Heidi Klum je za ovu prigodu odabrala fantastično plavo odijelo iz kolekcijeEsmara by Heidi Klum: Heidi & The City. On je samo jedan od mnogobrojnih komada koji od 18. rujna stižu u sve Lidl trgovine, pa tako i one u Hrvatskoj. Sama prezentacija nije se odvijala na klasičnoj modnoj pisti, Lidl se odlučio za interaktivnu kulisu supermarketa. Heidi i 35 modela predstavili su sva 84 komada iz ove kolekcije, od leopard čizama preko bomberica sa šljokicama pa sve do jakni od prave kože. Svi komadi iz dotične kolekcije bit će dostupni po pristupačnim cijenama.

Esmara by heidi klum
„Ovo je bila super stvar. Lokacija, New York, show, gosti – jednostavno, sve je savršeno odgovaralo. Ja sam jako ponosna na svoju novu kolekciju. Konačno smo pokazali modu, koja stoji svakoj ženi i koju svaka žena može nositi. Ja sam presretna ovime što smo ovdje postigli“, oduševljeno je izjavila Heidi Klum.

Esmara by heidi klum
M.D.
Foto: Getty Images, PR
Objavljeno: 08.09.2017. u 10:02

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p