CELEB STYLE

Hrvatske zvijezde obožavaju crnu boju!

S crnom nikad ne možete pogriješiti

Crna boja
utorak 12. svibnja u zagrebačkom hotelu Sheraton održana je peta obljetnica rada Zaklade onkologija, a ovom eventu su prisustvovale Vanda Winter, Iva Mihalić i Larisa Lipovac koje su se redom odlučile za crnu boju. 

Kaže se da s crnom bojom nikad ne možeš pogriješiti, da je ona uvijek prikladan odabir, bez obzira koja prigoda je u pitanju. Upravo crna boja je odličan odabir ako morate biti dio nešto ozbiljnijeg druženja, kao što je bio ovaj event. A naše zvijezde su upravo odabrale crnu boju s kojom, kako kaže poslovica, nisu pogriješile!
 
Vanda Winter
Glumica Vanda Winter, koja je uz Renatu Sabljak, bila zadužena za glazbeni program, odlučila se za crnu haljinu iz nedavno predstavljene kolekcije modnog dvojca eNVy room. Kombinirala ju je uz klasične cipele, a nova frizura, koju je prija par mjeseci glumica promijenila, izvrsno joj pristaje.

Iva Mihalić
Njena kolegica Iva Mihalić poznata je po svom pomalo rokerskom stilu, a njemu je ostala vjerna i za ovaj event. Ona je odabrala uske kožne hlače, no kako ne bi dojam ipak bio pre rock chic, glumica se odlučila za košulju takozvanog frak kroja. Odlično su se u ovu kombinaciju uklopili modni dodaci.

Larisa Lipovac
Plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac odlučila se za total crni look. U njemu dominira maksi suknja visokog struka koju je Larisa kombinirala uz široki crni top – kako je struk istaknut, silueta je produžena, što Larisi odlično pristaje.

M.D.
Foto: PR
Objavljeno: 13.05.2015. u 13:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p