CELEB STYLE

Humanitarna revija okupila poznate

Druga večer Cro-a-Portera u znaku UNICEF-a, hrvatskih dizajnera i Boudoirova jubileja
Druga večer Cro-a-Portera u zagrebačkoj Laubi prošla je u vrlo opuštenoj atmosferi, budući da je prva na redu bila dobrotvorna revija UNICEF-a i hrvatskih dizajnera. Svoj doprinos udomljavanju djece s teškoćama u razvoju dala su poznata dizajnerska imena, među kojima su bili i Aleksandra Dojčinović, Ksenija Vrbanić, Ivica Klarić i mnogi drugi.


Humanitarno-modnu večer u sklopu Cro-a-Portera zatvorila je slavljenička revija sestara Boudoir, a što su sve za 10. obljetnicu rada pripremile, došle su pogledati poznate dame s hrvatske društvene scene. Mara Bratoš tako je plijenila pozornost u elegantnoj Zara haljini izvezenoj čipkom, dok se Ivana Delač Đolo odlučila za kontrastno izdanje, u kojem je dominirala bijela S-dress haljina, koja joj je pristajala kao salivena, te zanimljive sandale s trakicama, dizajn kuće Gucci.

                                    Tatjana Jurić, Loredana Bahorić, Tihana Harapin Zalepugin

                                                                      Aleksandra Dojčinović, Daniela Trbović

                                                                                             Iva Balaban, Mirela Srna

Monokromatsku kombinaciju također je odjenula i Danijela Trbović, a već standardno modno zanimljiva bila nam je Tihana Harapin Zalepugin s kombinacijom hlača širokih nogavica i reflektirajuće, metalik jaknice.


Hana Bartolović
Photo: Goran Čučković

Objavljeno: 07.10.2012. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p