CELEB STYLE

Ida Prester, Petra Nižetić ili Judita Franković?

Djevojke se sredile za premijeru filma "Ćaća"

Sinoć je Movieplexu održana svečana premijera novog filma Dalibora Matanića „Ćaća". Poznatog redatelja, podržale su mnoge dame hrvatske scene te smo među uzvanicama vidjeli Leonu Paraminski, Idu Prester, Jelenu Perčin, Petru Nižetić i dr.

Glavnu ulogu u filmu tumači Judita Franković koja se pored uspješne glumačke karijere -polako ali sigurno- postulira kao stilski najzanimljivija glumica nove generacije. Judita je ošišala svoju dugu kosu te se pojavila s razbarušenom kratkom frizuricom sa šiškama. Za premijeru je odabrala vječni baloner, kojeg je upotpunila s izvrsnom torbom u kombinaciji golublje sive i bež nijanse.

Izvrsna je bila i Petra Nižetić koja je odjenula jednostavnu crnu dolčevitu i crnu kožnu midi suknju A kroja. Look je zaokružila s polučizmicama s printom i crnom torbom. Isprva nismo prepoznali Idu Prester koja se pojavila s upečatljivom frizurom. Ida se odlučila za nešto mirnije izdanje te je odjenula sivu vunenu suknju duljine tik ispod koljena, koju je kombinirala s crnom vestom i košuljom na crno bijele prugice. Crne guste čarape i Mary Jane cipele, zaokružile su ovaj look.

photo: pixsell

Objavljeno: 23.11.2011. u 11:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p