CELEB STYLE

It djevojke na otvorenju trgovine Sinsay

Zagreb je od danas bogatiji za još jednu odličnu trgovinu!
 
Popularni europski brand predstavio je danas u novootvorenoj trgovini u Arena Centru najnovije kolekcije za mlade i sve one koji vole iznenaditi svojim izgledom pod motom ‘I'm good but no angel’. U tom su raspoloženju i poznate osobe posjetile otvorenje novog modnog branda i pronašle nešto za sebe, a među njima mlada pjevačica Kim Verson, glumica i pjevačica Sementha Rajhard, radijska voditeljica i kolumnistica Andrea Andrassy, pjevačica Sara Renar te brojni drugi.
 
Sinsay odjeća dizajnirana je za djevojke između 15 i 24 godine koja vole svoju osobnost izražavati kroz zanimljive dnevne, ali i večernje kombinacije i koje se ne boje eksperimentirati s modom. Sinsay djevojke svjesno kreiraju svoj imidž poigravajući se stilovima – od nježne i romantične do chick djevojke. U prvoj trgovini u Hrvatskoj, Sinsay nudi najnovije kolekcije bazirane na svjetskim trendovima s modnih pista, a jedan od zaštitnih znakova su otkačeni printevi i originalni accessories.

Ovaj globalno poznati brand najmlađi je u internacionalnoj modnoj grupaciji LPP, a jedna od njegovih vrijednosti su i pristupačne cijene koje Sinsay čine dostupnim mladim tinejdžerima. Od ove jeseni i hrvatski će kupci moći uživati u trendi kolekcijama. Prva trgovina ovog modnog lanca otvorena je u ožujku 2013., ali brzom ekspanzijom do kraja prošle godine otvoreno je više od 50 prodajnih mjesta. LPP grupa jedna je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, a neprestanim ulaganjem u razvoj brzo je postala međunarodni lanac s pet prepoznatljivih modnih marki. Uz Sinsay tu su Reserved, Cropp, House i Mohito.

Na otvorenju prve hrvatske trgovine, brojni su se kupci u pratnji poznatih modnih blogerica zabavljali birajući otkačene i drske Sinsay outfite.
 
 
Ana Babić (direktorica LPP Hrvatska) i Mike Pugh (direktor Arena Centra)
 
 
Andrea Andrassy
 
 
Ines Huskić


Kim Verson
 
 
Sementha Rajhard
 
 
Sara Renar
   
Mila Puljiz, Barbara Repe i Matea Martek
 
 
  
Objavljeno: 17.10.2014. u 16:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p