CELEB STYLE

Iva Šulentić zna kako kombinirati modne dodatke

Hrvatska premijera nove generacije Samsung Galaxy pametnih telefona
Iva Šulentić
 
Nacionalna i Sveučilišna knjižnica u srijedu 01. travnja u Zagrebu bila je mjesto okupljanja zaljubljenika Samsung tehnologiji koji nisu htjeli propustiti hrvatsku premijeru pametnih telefona Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Veliki broj uzvanika i poznatih zvijezda isprobali su sve nove značajke it telefona, a program je vodila poznata Iva Šulentić. 

Voditeljica se za ovu prigodu odlučila za nešto decentnije izdanje, prilagodivši svoj styling eventu. Tamno-plavu haljinu ukrasila je debelim crnim remenom koji je istaknuo njen struk. Crni kaput muškog kroja kombinirala je uz crne platforme. Iva ne bi bila Iva, da ovaj za nju predecentan styling, ne osvježi neobičnim dodatkom. Nanizane narukvice od pleksija voditeljica kombinira uz upečatljivu torbicu čije boje se presijavaju na neobičan način. Upravo ova torbica je osvježila styling i unijela urbanu i razigranu notu u plavo-crni styling – a to smo i navikli vidjeti kod Ive.
 
Iva ŠulentićIva Šulentić i Belizar Zečić

Osim Ive, hrvatsku premijeru nisu propustili ni Sara Renar, Miran Kurspahić, dizajneri Kristina Burja, Ivica Klarić, Diana Viljevac i modni duo Boudoir. U galeriji pogledajte tko je od poznatih bio na predstavljanju nove generacije Samsung Galaxy pametnih telefona…
M.D.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 02.04.2015. u 13:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p