CELEB STYLE

Iva Šulentić zna kako nositi midi suknju

Odličan styling poznate voditeljice
Iva Šulentić
 
Poznata voditeljica zablistala je u četvrtak 15. siječnja na konferenciji za medije povodom uspješne akcije Donesite i vi osmijeh u bolnice u Kliničko bolničkom centru Zagreb.

Kao voditeljica ovog eventa, na kojem su se tvrtke Henkel i Konzum osvrnule na akciju Crveni nosovi i dosadašnju suradnju, Iva je bila u centru pozornosti, a za tu prigodu je odabrala prikladnu, no ipak stylish kombinaciju u kojoj dominira midi suknja.
 
Iva Šulentić
 
Smeđu suknju visokog struka voditeljica je kombinirala uz crnu dolčevitu i crne gležnjače. Odlučila se za decentan nakit i make up, što je izvrsno zaokružilo ovaj styling koji je prije svega bio definiran prirodnom eventa.

Iva Šulentić i Crveni nosovi

Nakon završetka akcije, koja je započela u prosincu 2014., predstavnici Henkela i Konzuma simbolično su predsjednici Udruge Mladenki Majerić uručili donaciju u iznosu od 42.684,08 kuna kako bi podržali klaunove doktore u njihovom plemenitom radu s djecom koja se liječe na Pedijatrijskoj klinici KBC-a Zagreb. Zahvaljujući ovoj akciji udruga klaunovadoktora Crveni nosovi od prosinca je povećala broj redovnih posjeta dječjim odjelima Kliničko bolničkog centra Zagreb – Rebro. Klaunovidoktori u Hrvatskoj djeluju od 2010. godine otkad redovito posjećuju bolnice i kroz igru s djecom pokušavaju im otkloniti pažnju od straha i bolesti.

M.D.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 15.01.2015. u 15:42
Tagovi: Iva Šulentić

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p