CELEB STYLE

Je li minica Jennifer Lopez prekratka?

Poznata pjevačica na MTV Movie Awardsima
Jennifer Lopez

Nedjelja 12. travnja bila je u znaku MTV Movie Awardsa koji su održani u Los Angelesu. Najizazovniji styling je imala pjevačica Jennifer Lopez koja je bila najveća zvijezda plavog tepiha. 

Nije novost da Jennifer voli seksipilne kreacije. Duboki dekolte, kratke suknje, gola leđa – ukratko pjevačica voli pokazivati mnogo gole kože. Također nije novost da Jennifer ima jedno od najisklesanijih tijela pop scene. Jennifer što stari, to izgleda sve bolje i bolje. I, naravno, nije novost da pjevačica ponekad ne zna granicu dobrog i ne baš tako dobrog stila. Doziranje joj ni ovaj put nije bila jača strana.

Pjevačica se odlučila za crni styling za koji bi odmah rekli da je s njim teško pogriješiti. Definitivno najbolji komad ove kombinacije je Versus Versace blejzer kojeg je Jennifer kombinirala uz crnu minicu iste modne kuće. Ostatak modnih dodataka su crno-zlatne boje, poput jednostavnih i elegantnih Giuseppe Zanotti sandala. Jedna od vodećih greški ovog stylinga je pretjerana količina statement nakita i detalja zlatne boje. Jasno je kako je Jennifer htjela ići na izazovni gangster look, no u praksi ta ideja ne izgleda najbolje. Taj dojam dodatno pogoršava i prekratka minica koja je ipak too much s obzirom na istaknuti dekolte. Jennifer što se tiče svoje linije nikad nije izgledala bolje, no često je bolje to prezentirati na manje izravan način i dio prepustiti mašti.

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 13.04.2015. u 09:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p