CELEB STYLE

Jednostavna elegancija Antonije Blaće

Što su odjenule voditeljice RTL-a?

Okretište tramvaja na zagrebačkoj Remizi, sinoć je bilo poprište predstavljanja jesenske scheme RTL televizije. Party su pohodila svima znana lica s malih ekrana s izostankom Tatajane Jurić, koju više nećemo gledati na RTL televiziji.

Jedna od elegantnijih dama bila je Antonija Blaće, koja je odlučila ne komplicirati (poput većine njezinih kolegica) te je odjenula jednostavnu kombinaciju: uske crne hlače i bijelu tuniku bez rukava, koju je obogatila s dodatkom predimenzioniranog crnog cvijeta. Iako ova kombinacija nije nešto što nas je bacilo na koljena, Antoniju jako lijepo odijeva. Antonija Stupar Jurkin je jako lijepa žena, koja nekad pogodi a nekad -u nastojanju da bude trendy- napravi zbrku. Tome je bio slučaj i sinoć, kada je na satensku mini haljinu, odjenula blejzer s uzorkom i look nepotrebno asesoirala s nekoliko lančića. Za razliku od Antonije, Marijana Batinić je dobro isfurala svoju predimenzioniranu ogrlicu te ju kombinirala, uz traper košulju i široku midi suknju. 

                                

Renata Sopek voli mini haljine, saten i sve što naglašava tijelo. Sinoć se pojavila u mini haljini boje bijele kave, dugih puf rukava. Od Renate ne očekujemo neke modne trenutke, te je i ova haljina baš za njezin ukus. 

 

photo: pixsell

Objavljeno: 16.09.2011. u 14:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p