CELEB STYLE

Jesu li mlade hollywoodske dame odjevene u skladu s godinama?

Elle Fanning i Hailee Steinfeld modnim odabirima izazivaju vječnu debatu

Elle Fanning i Hailee Steinfeld praktički su od malih nogu pod povećalom javnosti. Dvije perspektivne tinejdžerke od kojih se u budućnosti očekuje najviše, vrlo su brzo ušle u shemu koja vlada Hollywoodom. Ne samo da glume u blockbusterima te prisustvuju premijerama i svim popratnim eventima, već ih dizajneri doslovno vuku za rukav pa su tako češće pod lupom javnosti zbog svojih modnih odabira, nego konkretnih glumačkih angažmana.


Ništa drugačija situacija nije bila ni na Chanelovom eventu, na koji su pozvane bile obje mlade nade Hollywooda. Elle je, kao i Hailee, odabrala Chanelove komade od glave do pete, počevši od bluze sa zanimljivim naborima, preko bijelog šorca visokog struka, do crnih lakiranih pumspica i srebrnog clutcha. Hailee je također odabrala izdanje u kojem je bila zakopčana do grla, interesantnu sivu haljinu puf rukava ukrašenu military gumbima. Crne Chanel cipele sa srebrnom kapicom i crni clutch nadopunili su njen styling.

Mnogi ovim djevojkama, koje su jedva zakoračile u svoje tinejdžerske dane, zamjeraju odijevanje potpuno neprikladno njihovim godinama. Osim stylinga, tu je i često napadan make up, zbog čega bi razloge, odnosno uzročnike zabrinutosti zapravopotražiti u njihovim stilistima.


Mislite li da su ova dva izdanja neprikladna za mlade hollywoodske glumice?

 

H.B.
Photo: Zimbio

Objavljeno: 30.10.2011. u 18:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p