CELEB STYLE

Kako je izgledala britanska premijera Seksa i Grada?

I što je to šokiralo okupljene

Čini se da četvorka iz kultne serije više ne voli New York kao nekad- na londonskoj premijeri filma izgledale su neusporedivo bolje nego na newyorškoj. Sarah Jessica Parker je bila u sličnom stilu kao i na premijeri prvog filma 2008. Nosila je haljinu Alexandera McQueena, a činjenica da otkad je umro njegove toalete dobivaju na vrijednosti. Rekli bismo igranje na McQueena je postalo igranje na sigurno s besplatnim publicitetom.

Kim Cattrall je nosila pomalo dosadnu crnu haljinu koju je „podigla" frizurom i jarkim ružem, dok je Cynthia Nixon nosila petrolej plavu haljinu, a Kristin Davis metalik haljinu visokog struka.

                                    

Na after-party-u dame su se prigodno preodjenule a paparazzi su posebnu pažnju usmjerili na Sarah Jessicu Parker, i to na jedan poseban dio tijela: ruke. Fotografija koja izgleda doista šokantno služi kao dokaz koliko je glavna glumica mršava. Koščati zglob na kojemu nema ni gram mesa izgleda kao uvrnuti photoshop.

Na premijeru su došle uglavnom britanske zvijezde i zvjezdice, ali je izostao veliki broj zvučnih imena. Od velikih zvijezda pojavila se samo Kylie Minogue, model Daisy Love te Peaches Geldof.

B.K.

Objavljeno: 28.05.2010. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p