CELEB STYLE

Kako poznate glumice i pjevačice nose proljetnu kolekciju iz Guccija?

Haljine kao stvorene za crveni tepih
Čim smo prošlog rujna na milanskoj modnoj pisti ugledali najnoviju kolekciju kuće Gucci, bili smo uvjereni kako neće proći mnogo vremena prije no što ćemo viđene lookove početi primijećivati na crvenom tepihu.
Kolekcija bogata intenzivnim koloritom podjednako je oduševila i dame iz showbiza, koje su jedva dočekale da svoje favorite pokažu na premijerama filmova, gala večerama i dodjelama nagrada.

                            Katy Perry, Gabriella Wilde, Rosie Huntington Whiteley

Proljetna kolekcija talijanske modne kuće objedinila je razne vibrantne boje poput limun žute, električno plave, boje fuksije i smaragdno zelene, ali i nešto nježnije tonove pastelno ružičaste i mint zelene te vječnu klasiku - crnu. Omiljena u službenim prigodama pokazala se upravo kričavo žuta boja, koju su glumice podjednako dobro nosile na mini i maksi komadima.

                                 Kate Waterhouse, Naomi Watts, Kate Beckinsale

Poznate ljepotice, kao vjerne sljedbenice trendova, isfurale su i smaragdno/mint zelene tonove, a posebno romantično djelovale su fine haljine u mekoj, blijedo ružičastoj boji. Guccijevu kolekciju, osim boja, okarakterizirali su i efektni detalji, poput volana, mrežastih umetaka i bogato ukrašenih izreza oko vrata, koji su posebno dolazili do izražaja na crnoj podlozi.

                                  Jessica Biel, Amber Heard, Emma Stone

Budući da su ove sofisticirane kreacije same po sebi djelovale vrlo glamurozno i bogato, glumice i pjevačice nastojale su modne dodatke svesti na minimum. U pomoć su uskočile minimalističke Guccijeve sandale na tanke remenčiće i prozirne clutch torbice od pleksiglasa, a bilo je tu i klasičnih salonki u bojama te metalik srebrnih sandala i minijaturnih torbica.

                             Bella Heathcote, Kerry Washington, Katy Perry

H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 31.03.2013. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p