CELEB STYLE

Kako poznate Hrvatice nose Marni x H&M?

Ivana Roščić, Mara Bratoš, Nataša Janjić i dr.

Sinoć se u zagrebačkom H&M-u (Cvjetni trg) održao ekskluzivni VIP shopping kolekcije Marni x H&M, koji je okupio popriličan broj modnih zaljubljenika.

Barbara Kolar, Nevena Rendeli, Indira Vladić, Maja Šuput, Lejla Filipović, ELFS, Mirna Maras i brojni drugi došli su kupiti pokoji komad iz ove hvaljene kolekcije koja u službenu prodaju kreće danas i to u Centru Cvjetni i Westgate shopping City-u.

U središtu pažnje bili su promotori kolekcije: Ivana Roščić, Nataša Janjić, Anamarija Asanović, Mislav Čavajda i Mara Bratoš.

Ivana Roščić je odjenula nama najdraži komad iz kolekcije. Jaknicu i suknju s printom velikih točkica. Look je upotpunila divnim nakitom (kojeg su sinoć svi kupovali) i crvenim štiklama. Mara Bratoš je bila prezgodna u mini haljini s printom koju je kombinirala sa zlatnim pumpsicama i velikim kolut naušnicama. 

Nataša Janjić se odlučila za dvobojnu kreaciju u denver plavoj i boji senfa koju je obogatila upečatljivom plastičnom ogrlicom. Anamarija Asanović je odabrala divan kaput i jedan od zahtjevnijih kompleta iz ove kolekcije, svjetlucavu bluzu i hlače od istog materijala. Look je također nadopunila Marni x H&M nakitom. 

Pored ambasadorica, najbolje odjevena bila je Anita Dujić, koja se pojavila u preslatkoj mornarsko plavoj haljinici s bijelom kragnom. Nevena Rendeli se pojavila u chic izdanju, točnije pencil suknji, kožnoj Topshop jakni. Look je upotpunila torbom Alexander Wang. 

U galeriji pogledajte sve uzvanike Marni x H&M VIP shoppinga.

 

 

 

Objavljeno: 08.03.2012. u 12:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p