CELEB STYLE

Kakve stylinge biraju naši poznati za odlazak na reviju?

Na prvoj večeri Dove FASHION.HR-a dominirale su zagasite kombinacije

Sinoć je započelo vodeće modno događanje Dove FASHION.HR genijalnom revijom brenda Marina Design. Prekrasan prostor bivše tvornice Gredelj pokazao se kao savršeno mjesto za Marinin dizajn i za simpatične rukometašice koje su otvorile zabavnu večer.

Dizajnerica Ogi Antunac bila je oduševljena Marininim pregačama koje je radila za Podravku, a kod samostalne revije joj se najviše sviđala pročišćenost kolekcije. Marina je napravila zbilja odličan posao za Podravku, rukometašice su izgledale kao da se dobro zabavljaju na pisti, a pregače su ispale jako cool. Marinina samostalna revija me oduševila, posebno pastelna paleta boja koju je koristila i pročišćenost koja je jako vidljiva u ovoj kolekciji. Ja jako volim tu estetiku tako da sam zbilja uživala."  Ogi nam je sinoć izgledala odlično u kožnoj jakni vlastitog brenda i savršenim Vic Matie gležnjačama.

                                                 Ogi Antunac, Borut Mihalić

Pjevačica Vana Vrdoljak došla je podržati sportašice sa svojom prijateljicom Tamarom Garbajs. Revija Marine Design za Podravku me jako razveselila jer smo konačno imali prilike vidjeti kako odjeća izgleda na pravim ženama. Uvijek viđamo robu na manekenkama na kojima ona mora izgledati besprijekorno tako da je ova revija za Podravku bila pravo osvježenje." rekla nam je Vana koja se pojavila u vintage haljinici. Tamara je izgledala super u sivom pletivu, crnim kožnim hlačama i motorističkim čizmama.

                                                  Nevena Rendeli, Miran Kurspahić

                                                     Nenad Kokrut, Tamara Garbajs

Muške snage prvog reda DOVE FASHION.HR-a predstavljali su Miran Kurspahić i Luka Nižetić, a s poznatim pjevačem i prominentnim fotografom popričali smo i o uvodnoj večeri poznatog modnog događanja: "Volim kuhati, a volim i modu, tako da sam objedinio to dvoje i došao pogledati što je Marina večeras pripremila". Luka je sinoć, kao i uvijek, bio vrlo originalno odjeven, i to u Ralph Lauren mint zeleno odijelo s dodatkom leptir mašne, koja je prema njegovim riječima vlastite, kućne izrade, te Adidas tenisice.

Ana Bacinger

Hana Bartolović

Objavljeno: 11.10.2012. u 10:31

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p