CELEB STYLE

Karolina Kurkova ili Bar Refaeli?

Modni dvoboj u Cannesu

Posljednjih nekoliko dana u Cannesu, najbolje se može opisati pjesmom „Lijepe žene prolaze kroz grad". Doista, ne znamo za grad u kojem se u samo nekoliko dana okupilo toliko lijepih žena u dizajnerskim kreacijama.

Naomi Campbell je uspjela organizirati i dobrotvornu modnu reviju čiji je prihod bio namijenjen za pomoć Japanu a na pisti se -između ostalih-pojavila i veteranka Jane Fonda.

U međuvremenu, crveni su tepih zauzele dvije dugonoge dame Karolina Kurkova i Bar Refaeli. Zgodna Bar se zadnjih dana povlači po trač rubrikama radi prekida dugogodišnje veze s Leonardom Di Capriom, koji ju je zamijenio s još jednom dugonogom plavušom, glumicom Blake Lively. Bar se pojavila na premijeri filma "Beaver" odjevena u seksi kreaciju s potpisom Roberta Cavallija. Tamno plava haljina je u potpunosti pripijena uz tijelo a kao ures ima srebrni obrub na predjelu vrata i rukava te otvorena leđa. Kosu je zalizala u „sleek look" a kao asesoar je ponijela srebrni clucth i nakit kuće Chopard.

Sličnu je estetiku pokazala i Karolina Kurkova koja se odlučila za total look Emilio Pucci. Ova kreacija je poprilično jednostavna bez suvišnih detalja, a naglasak je isključivo na seksi prorezima. Karolina se odlučila i za „T-bar" kožne sandale koje su viđene na pisti, dok ostatak stylinga čini predimenzionirana narukvica u boji starog zlata.

Koja haljina je vaš favorit?

 

A.P.

photo: zimbio

Objavljeno: 18.05.2011. u 13:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p