CELEB STYLE

Karolina Kurkova ili Jelena Veljača?

Koja plavuša bolje nosi haljinu Roksande Ilincic?

Nedavno smo vam pisali o velikoj ljubavi koju poznate dame ove sezone gaje spram kreacija Roksande Ilincic, u čiji se dizajn zaljubila i jedna od najvećih domaćih trendseterica, Jelena Veljača. Poznata scenaristica na Perwoll FASHION.HR pristigla je u haljini zbog koje su svi pogledi bili upereni upravo u nju, a samo nekoliko tjedana kasnije istu je kreaciju ponijela i popularna češka manekenka i nekadašnja Viktorijina anđelica, Karolina Kurkova!

Jelena je iz bojama jake, proljetne kolekcije odabrala color-block haljinu, inspiriranu brazilskim umjetnikom Héliom Oiticicom, koja se isticala asimetrijom i kombinacijom neonski narančaste, zelene, bež i crne boje. Ovako dominantnom komadu, dovoljne su bile minimalističke crne sandale, a cijeli look dodatno je začinjen narančastim ružem na usnama.


Karolina je s druge strane ponijela istu haljinu, koja je za detalj, umjesto neonski zelenog remena, imala elastični crni pojas. Akcentima u znaku crne boje pridružene su jednostavne crne sandale, a zgodan koloritni kontrast češka je ljepotica osigurala neonski ružičastim ružem na usnama.

Koja plavuša bolje nosi haljinu Roksande Ilincic?

 

H.B.

photo: Guliver/Getty, Fashion.hr

 

Objavljeno: 20.04.2014. u 10:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p