CELEB STYLE

Kate, Alexa, Rihanna ili Anja?

Djevojke na prezentaciji Stelle McCartney

Nije tajna da Stella McCartney ima velik broj poznatih prijateljica koje su ujedno najbolja reklama koju novac može platiti. Od Madonne, Gwyneth Paltrow, Kate Moss pa sve do Alexe Chung, Stella uvijek osigura da se njezine nove kolekcije uredno pojave na nekom od crvenih tepiha. Prije dva dana, u Londonu je predstavila svoju novu kolekciju a na svečanu večeru pristigle su Rihanna, Kate Moss, Anja Rubik i Alexa.

Rihanna je u skladu sa svojim modnim angažmanom odjenula razotkrivajuću haljinu s potpisom Giorgia Armanija. Kako mlada pjevačica voli pokazivati tijelo odabir ove provokativne svilene haljine nas i nije iznenadio. Look je zaokružila  masivnom zlatnom ogrlicom i sandalama od pitona s potpisom Toma Forda. Anja Rubik je bila izvrsna u haljini s potpisom Stelle McCartney. Styling je zaokružila crnim šeširom širokog oboda, crnim gležnjačama i jednostavnom pismo torbicom.

Kate je također odjenula dizajn svoje prijateljice Stelle, te se pojavila u mikro mini haljini koja se optički poigrava sa siluetom, baš poput haljine kakovu je prije nekoliko mjeseci odjenula Kate Winslet. Alexa se odlučila za najjednostavniju opciju, maksi crnu haljinu bez naramenica koja završava punim krugom. Asesoarni dio priče je izostao, te je look kompletirala s poznatom raskuštranom bob frizurom i laganom smokey eye tehnikom na očima, i to u crnoj nijansi.

Koja dama je vaš favorit?

 

 

Objavljeno: 20.02.2012. u 17:12

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p