CELEB STYLE

Koja britanska ikona stila bolje izgleda?

Tri modne dive na crvenom tepihu British Fashion Awardsa

Za mnoge poznate Britance, ponedjeljak navečer bio je rezerviran za odlazak na gala modno događanje pod organizacijom Britanskog modnog vijeća - tradicionalnu dodjelu British Fashion Awards, na kojoj se ponovno okupila sama krema otočke modne scene.

Osim što je Kate Moss dobila priznanje za svoju 25-godišnju karijeru i neprekidni utjecaj na modnu industriju, sinoć su slavili i Christopher Kane (ženski dizajner godine), modna kuća Burberry (dizajnerski brand godine i muški dizajner godine), Nicholas Kirkwood (dizajner asesoara godine) i Edie Campbell (model godine), dok je Miuccia Prada odnijela nagradu za najbolju internacionalnu dizajnericu.

Žestoka konkurencija vladala je i na crvenom tepihu, no titule najbolje odjevenih dama sa sinoćnje ceremonije odnijele su Alexa Chung, Sienna Miller i Kate Moss.

Alexa Chung zabljesnula je u krem bijeloj, preklopnoj mini haljini Stelle McCartney, Sienna Miller odabrala je prekrasnu, smaragdno zelenu toaletu od satena, koju potpisuje Burberry Prorsum, dok je Kate Moss bila u svom standardnom rock-chic izdanju, kombinirajući kožnu haljinu Marca Jacobsa s bež bundom.

Koja britanska ikona stila je izgledala najbolje?

 

H.B.

Photo: Splash

 

Objavljeno: 03.12.2013. u 10:49

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p