CELEB STYLE

Koja dama bolje nosi dizajn Isabel Marant?

Milla Jovovich, Nicky Hilton ili Chiara Ferragni?

Predstavljanje dizajnerske kolekcije Isabel Marant za H&M jučer je dobilo svoju kulminaciju u New Yorku. Na njujorškoj Petoj aveniji tom je prilikom organizirano shopping događanje za VIP klijentelu, koja je komade iz kolekcije mogla kupovati dva dana prije svih ostalih u svijetu.

Event je očekivano privukao mnoga poznata lica, među kojima smo zamijetili i Millu Jovovich, Nicky Hilton i Chiaru Ferragni.

Milla Jovovich iz nove je kolekcije ponijela metalik zlatnu mini haljinu s printom, koju je kombinirala uz crne, guste najlonke i salonke u boji haljine, upotpunivši look bob frizurom i dugim, visećim naušnicama.

Nicky Hilton iz kolekcije je odabrala kožne hlače i lepršavu tuniku s printom, preko koje je prebacila crni krzneni prsluk. Alaia čizmice, Rebecca Minkoff torba i crni šešir širokog oboda bili su završni detalji ovog stylinga.

Na VIP događanju pojavila se i talijanska blogerica Chiara Ferragni, koja je od glave do pete nosila dizajn Isabel Marant za H&M, a bijeli jeans i potkošulju savršeno je podignula šarena jaknica s izvezenim crvenim detaljima, kao i robusne sive čizme od gamoša.

Koja dama bolje nosi dizajn Isabel Marant?

 

H.B.

Photo: Guliver/Getty

 

Objavljeno: 13.11.2013. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p