CELEB STYLE

Koja dama je vaš favorit?

Chloe Moretz, Coco Rocha, Amanda Seyfried i Elisa Sednaoui

CDA Vogue Fashion Fund proglasio je Josepha Altuzarru, dobitnikom novčane nagrade u iznosu od 300.000 američkih dolara. Mladi dizajner, tako je dobio prigodu da narednih godinu dana radi pod patronatom CFDA, na čijem čelu sjedi poznata dizajnerica Diane Von Furstenberg: „Jednom kada dođete pod okrilje Fashion Funda učinit ćemo sve što jepotrebno kako bi vas štitili i otvarali vam nove prilike u karijeri" - izjavila je Diane.

Proglašenje pobjednika podržale su brojne osobe iz svijeta mode. Glumica Amanda Seyfried stigla je u pratnji Prabala Gurunga. Plavokosa ljepotica odlučila se za total look iz njegove proljetne kolekcije, te je odjenula bijelu haljinu s dodatkom perja i sandale, koje je za Gurunga dizajnirao Nicholas Kirkwood. Coco Rocha se odlučila za kuću Suno i haljinu s cvjetnim printom iz jesenske kolekcije 2011.. Look je upotpunila sa šeširom i crnim polučizmicama.

Elisa Sednaoui bila je prava seksi sirena u priprijenoj zlatnoj haljini dugih rukava, s potpisom Diane Von Furstenberg. Nova stilska zvijezda, glumica Chloe Moretz, također je odjenula total dizajn kuće Suno, i to haljinu na preklop s printom ptičica iz njihove proljetne kolekcije. Look je kompletirala sa sivim "cage" sandalama.

Koja dama je vaš stilski favorit?

Objavljeno: 16.11.2011. u 17:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p