CELEB STYLE

Koja dama najbolje nosi odijelo?

Trendseterice u chic kombinacijama
Trend koji je ne moguće ne obožavati idealan je za sve one modne dame koje ne vole eksperimentirati novitetima i kojima je najbitnije da izgledaju elegantno i sofisticirano. Pričamo o klasičnim odijelima koja mogu izgledati bolje od velike većine haljina, naravno ako ih osoba zna nositi. To svakako znaju Alexa Chung, sestre Olsen, Diane Kruger, Olivia Palermo, Rosie Huntington Whiteley, Kate Moss, Kirsten Dunst i dizajnerica Stella McCartney čije smo modne kombinacije odlučili izdvojiti.


Odijelo ne mora nužno biti od istog materijala i iste boje da bi izgledalo chic, a to su najbolje pokazale Olivia Palermo i Stella McCartney. Za klasiku su se odlučile Kirsten Dunst, Ashley Olsen, Rosie Huntington Whiteley i uvijek savršena Kate Moss.  

Odličan styling inspiriran muškim odijelom isfurala je Alexa Chung koja je duge hlače zamijenila kratkim crnim hlačicama i samim time postigla styling koji nam se najviše sviđa. Uz nju tu je i Diane Kruger koja je svoju crno-bijelu kombinaciju podigla zgodnim tregerima.

Koja dama je vaš favorit?

Ana Bacinger

Objavljeno: 02.10.2011. u 17:25

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p