CELEB STYLE

Koja glumica bolje nosi H&M-ovu haljinu?

Jessica Alba ili Sophia Bush?

Otkako je kampanjom najavljena specijalna H&M Conscious Exclusive kolekcija, trendseterice diljem svijeta jedva čekaju da na police H&M-ovih trgovina pristignu toliko im željeni komadi. Njihovo slatko iščekivanje još većim su učinile brojne poznate dame, kojima je švedski maloprodajni div dao privilegiju da prve ponesu komade iz ove ekskluzivne kolekcije.

Prije no što smo uopće znali kompletan asortiman Conscious Exclusive kolekcije, Jessica Alba pokazala nam je haljinu iz spomenute linije, i to na H&M-ovoj reviji u Parizu u sklopu koje su predstavljeni noviteti iz STUDIO kolekcije. Eteričnu čipkastu haljinu blago zvonolikog kroja, Jessica je tada kombinirala uz crne grilonke i klasične salonke u istoj boji.

Na istu haljinu iz Conscious Exclusive kolekcije oko je bacila još jedna hollywoodska glumica, Sophia Bush. Sophia je elegantnu kreaciju nedavno pokazala na predstavljanju spomenute linije u Hollywoodu, uparivši ju s upadljivim ukrasom za ramena. Statement kombinaciji, dovoljan završni detalj bile su neutralne salonke u bež boji.

Koja glumica je bolje ponijela H&M-ovu haljinu?

 

H.B.

photo: H&M, Guliver/Getty

 

Objavljeno: 14.04.2014. u 20:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p