CELEB STYLE

Koja poznata Hrvatica bolje nosi hit komade ljeta?

FASHION.HR by eNVy room kolekcija oduševila trendseterice
FASHION.HR by eNVy roomčetvrtak 02. srpnja na zagrebačkom Tomislavcu u sklopu Bipa FASHION.HR Cruise Collectiona predstavljena je nova ljetna kolekcija FASHION.HR by eNVy room, a svoje najdraže komade već su odabrale poznate ljepotice, a vi svoj primjerak možete kupiti u Bipa trgovinama diljem Hrvatske.

Tatjana Jurić

Tatjana Jurić
odlučila se za plavu maksi suknju koju nosi uz lepršav top, a Sementa Rajhard pokazala je kako tu istu suknju lako možete transformirati u idealnu ljetnu haljinu. Sementa je nosi lepršavo, dok uz tanki remen možete s njom naglasiti i struk.
  Sementa Rajhard
 
Ova suknja/haljina, koju možete nabaviti u Bipa trgovinama diljem Hrvatske po cijeni od 99,90 kn, pravi je ljetni must have ne samo zbog mornarske plave boje, nego i zbog toga što se može nositi na više načina – ne morate brinuti što staviti u svoj putni kofer.
 
Andrea Andrassy 
Za majicu iz FASHION.HR by eNVy room kolekcija (59,90 kn) odlučila se Andrea Andrassy koja je zablistala u pravom ljetnom stylingu. Lepršavu majicu s upečatljivim printom, Andrea nosi uz maksi suknju, šarene ravne cipele i veliku torbu mint boje.
 
Korana Gvozdić 
Must have torbici ljeta (59,90 kn) nisu odoljele Korana Gvozdić i Bojana Gregorić Vejzović koje su na svojim kombinacijama pokazale kako ova torbica osvježava svaki ljetni styling.
 
Bojana Gregorić Vejzović 
Više o samojoj kolekciji FASHION.HR by eNVy room pročitajte ovdje, a kako je bilo na predstavljanju kolekcije, provjerite ovdje.

M.D.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 03.07.2015. u 11:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p