CELEB STYLE

Koja poznata Hrvatica ima najbolje proljetno izdanje?

Mara Bratoš, Marijana Batinić i dr. na otvorenju sajma Fashion.hr Industrija by Perwoll

Svečano otvorenje trećeg izdanja regionalnog sajma mode Fashion.hr Indsutrija by Perwoll, pohodile su mnoge poznate Hrvatice. Kako je konačno stiglo i lijepo vrijeme, otvorenje sajma nam je poslužilo kao savršena prigoda da vidimo što su „utržile" za tople dane i kakav dnevni stil furaju.

Zgodna Marijana Batinić se pojavila u pravom trendovskom izdanju. Skinny sive traperice kombinirala je s končanim džemperom u bež nijansi. Loook je obogatila s torbom u kombinaciji kože i platna te cijelim nizom narukvica, a na noge je obula izvrsne smeđe sandale. Uvijek elegantna Mara Bratoš  odlučila se za print haljinu iz MarnixH&M kolekcije koju je uparila s crnim lakiranim pumpsicama. Tihana Harapin Zalepugin je izgledala fantastično u sivim skinny tarpericama koje su naglasile njezinu vitku liniju a na koje je kombinirala sivi pončo s rupicama. Renata Sopek je zaigrala na kartu cvjetnog printa te odjenula kreaciju iz posebne kolekcije koju je Aleksandra Dojčinović dizajnirala za Opel. Kompletnu kolekciju moći ćete vidjeti danas, u 17h na Trgu bana Jelačića.

Nevena Rendeli se odlučila za majicu u najsvjetlijoj nijansi mente i prozračnu crnu suknju iz Zare. Njezina omiljena "Falabella" torba i velike sunčane naočale, kompletirali su ovaj look. Edita Misirić je bila pravo osvježenje sa šarmantnim šeširom u boji mente na koji je kombinirala laganu haljinu na prugice u tonovima pijeska, krem bijele i neon žute.

Koja dama je vaš favorit?

 

photo: Goran Čučković

 

Objavljeno: 11.05.2012. u 14:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p