CELEB STYLE

Koja poznata manekenka ima bolji styling?

Chanel večer na Tribeca Film Festivalu
Chanel Dinner 
U ponedjeljak 20. travnja modna svita se okupila u New Yorku na posebnoj večeri koju je modna kuća Chanel održala u sklopu Tribeca Film Festivala. Ovu svečanu prigodu nisu propustile ni tri poznate manekenke – Karlie Kloss, Lindsay Wixon i Joan Small. 

Trenutno jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki svijeta, Karlie Kloss, se za ovu prigodu odlučila za romantičnu Chanel haljinu nježne plave boje. Manekenka ju je kombinirala uz nude balerinke, a izostanak modnih dodataka, jednostavna frizura i prirodan make up učinili su ovaj styling bezizražajnim i prikladnijim za odlazak na posao nego na svečanu večeru modne kuće Chanel.
 
Karlie Kloss
Jednostavnu kreaciju odabrala je i Joan Small – mini haljina, koja se sastoji od dva dijela, izvrsno pristaje ovoj ljepotici, a upečatljivi modni dodaci unijeli su potrebnu dozu glamura. Nama se posebno sviđaju velike narukvice i Chanel crna torbica koja se ubraja među najtraženije modele ove sezone.
 
Joan Small
Definitivno najhrabriji styling imala je Lindsay Wixon, koja se odlučila za prozirne duge hlače s motivom cvijeća. Ona ovaj na prvu romantičan komad nije kombinirala uz nježne i ženstvene kreacije, dapače, Lindsay je odabrala potpune stilske suprotnosti. Basic bijela majica, smeđa kožna jakna i fantastične crne cipele s debelom platformom potpuno su transformirale prvotni dojam upečatljivih hlača.
 
Lindsay Wixon
M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 21.04.2015. u 09:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p