CELEB STYLE

Koja vam se kombinacija više sviđa?

Sarah Jessica Parker u haljinama Dolce&Gabbana i Elie Saab

Ovogodišnji Cannes Film Festival se pokazao kao prava modna pista. Svaki dan primjetimo barem nekoliko vrhunskih kreacija, a glumice su se itekako potrudile, da moda na crvenom tepihu bude bolja no što smo vidjeli na Oscarima ili bilo kojoj drugoj filmskoj manifestaciji.

Crvenim se tepihom prošetala i Sarah Jessica Parker koja se pojavila na promociji filma „Wu Xia". Za ovu prigodu, odjenula je bajkovitu haljinu iz jesenske kolekcije Eliea Saaba. Cvjetni motiv, s aplikacijama od čipke u predjelu dekoltea, struka i na rukavima, dovoljno je efektan bez pretjeranih asesoara. Sarah to zna, te je od dodataka, ponijela samo dijamantne naušnice i statement ogrlicu.

Dan prije, pojavila se haljini iz vjerojatno najuspješnije kolekcije dvojca Dolce&Gabbana. Ključ uspjeha je u bijeloj boji i kombinaciji romantične čipke, koju žene naprosto obožavaju, jer izgleda decentno i elegantno.

Sarah se odlučila za maksi haljinu koju je obogatila s raskošnom Lanvin ogrlicom i svjetlucavim srebrnim remenom. Kod ovog look-a nas sve pomalo podsjeća na Madonnu i „Like a Virgin" fazu, te će naš glas ipak otići za kreaciju Elia Saaba.

Vaš?

 

photo: zimbio

Objavljeno: 14.05.2011. u 19:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p