CELEB STYLE

Koja zvijezda bolje nosi Dior?

Fashionistice na predstavljanju cruise kolekcije
Dior Cruise
C
ruise revije poznatih svjetskih modnih kuća eventi su koji se ne propuštaju. Naravno, gleda se pomno nova kolekcija, no ugođaj, mjesto i dašak ljeta čine ove prezentacije tako posebnima. Ni same zvijezde ne žele propustiti takva događanja, a predstavljanje nove Dior cruise kolekcije u ponedjeljak 11. svibnja privuklo je veliki broj fashionistica

Revija je održana na francuskoj rivijeri u Palais Bulle, a među glavnim zvijezdama večeri bile su Marion Cotillard, Miroslava Duma i Zoe Kravitz.
 
Marion Cotillard
Dugogodišnja suradnica i zaštitno lice ove modne kuće, francuska glumica Marion Cotillard odlučila se za zanimljiv i upečatljiv Dior styling. Kratke crne hlačice unose dozu seksipila, dok je glavni adut ovog outfita sivi voluminozni sako sa širokim i istaknutim rukavima. Upravo ova silueta je dominirala i i u samoj cruise kolekciji.
  
Zoe Kravitz
 
Njena mlađa kolegica Zoe Kravitz odabrala je monokromatski look – bijela boja joj fantastično stoji. Unatoč tome što se Zoe odlučila za crop top i bijelu minicu, njen outfit nije vulgaran jer ga glumica zna nositi s opakim stavom.
  Miroslava Duma 
Prava fashionistica Miroslava Duma ni ovaj put nije razočarala. Njena zanimljiva i posebna igra s pojedinim komadima i ovaj put je došla do izražaja, a slojeviti styling definitivno se ubraja među bolje lookove koje smo vidjeli na prezentaciji Dior cruise kolekcije. 

M.D.
Foto: Getty Images
Objavljeno: 12.05.2015. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p