CELEB STYLE

Koža, krzno i animal print

Sestre Olsen na party-u Christiana Louboutina

Dvije ljubiteljice Louboutinki, Mary Kate i Ashley Olsen, prisustvovale su velikom party-u Christiana Louboutina, povodom 20 godina njegove karijere.

Minijaturne ljepotice, često su kritizirane od strane raznoraznih medija (ne i modnih) radi ljubavi prema vrećastoj odjeći i slojevitom odijevanju koje ih nerijetko „pojede".

Ipak, mora im se odati priznanje za dosljednost jer bez obzira na svu silu kritika uvijek su ostale vjerne svom stilskom izričaju. Sestre su uskladile svoje kombinacije te se obje odlučile za crnu boju.

Ashley je odjenula crne kožne tajice njihove marke The Row, koje je sparila sa svilenom bluzom dugih rukava i jaknom od tvida. Look je asesoirala s "Loubis Angels Fringe" torbicom i "Mikarani" mokasinkama, sve s potpisom Christiana Louboutina.

Mary Kate je također odjenula kožne tajice preko kojih je nabacila laganu haljinu duljine tik ispod koljena, i krznenu jaknu s rukavima od kože. Asesoarni dio, sastojao se od torbice s leopard printom i Louboutinovih "Dhalia" polučizmica.

 

 

 

Objavljeno: 03.11.2011. u 18:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p