CELEB STYLE

Lana Biondić, Tatjana Ivanišević ili Jelena Popović Volarić?

Koja dama je vaš favorit?

U Heruc galeriji, sinoć je održana velika promocija prve odjevne linije s potpisom Lane Biondić. Radi se o liniji malih crnih haljina naziva S-Dress  koje će zasigurno pronaći put do ormara hrvatskih, a možda i svjetskih trendseterica.

Promocija je obilovala poznatim licima te smo susreli Tatjanu Ivanišević, Vanju Mamić, Tihanu Harapin Zalepugin, Sašu Jokovića i dr.

Tatjana Ivanišević se pojavila u pripijenoj crvenoj haljini koju je kombinirala sa smeđim remenom. Look je zaokružila s izvrsnim sandalama otvorenih prstiju s dodatkom resica te torbicom leopard printa. Domaćica večeri, Lana Biondić odlučila se za bijelo izdanje. Mini haljinu je kombinirala s asimetričnim kardiganom, kojeg je obogatila crnim remenom i upečatljivom srebrnom ogrlicom. Look je kompletirala crnim baršunastim čizmama. Jelena Popović Volarić je bila elegantna u Carven haljini, preko koje je prebacila klasični baloner. Kao dodatak u boji, poslužila je crvena Chanel torbica. Na promociji se pojavila i zgodna Vanja Mamić koja je prikazala ležernije izdanje u vidu sivih traperica, bijele tunike i crnih polučizmica otvorenih prstiju.

Koja dama je vaš favorit?

 

photo: pixsell

 

Objavljeno: 27.03.2012. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p