CELEB STYLE

Linea Exclusive miljenica naših celebsa

Poznate dame pohrlile na reviju Irine i Danijele Car

 

Ništa drugo nije bilo ni za očekivati nego da će Linea Exclusive napuniti prvi red Cro-a-Portera našim poznatim damama, jedino smo se zapitali gdje je Severina? Nažalost je bila spriječena doći zbog puta u Makedoniju, no velik broj drugih poznatih dama s oduševljenjem je došao podržati svoje najdraže dizajnerice.

 

 „Naravno da sam tu zbog Linee Exclusive, u veselom društvu mog Marka, i uistinu se veselimo reviji. Malo prije smo bili u backstageu i upjeli  vidjeti što su Irina i Danijela Car spremile , i vjeruj mi da ono što smo vidjeli izgleda fenomenalno. Sad me još zanima kako će to izgledati pod ovim svjetlima, da vidimo kako izgleda kad je na ženskom tijelu. Što se tiče kreacija, ima par fenomenalnih haljina koje moram nabaviti. U mojem poslu nikad dosta garderobe, tako da me uz Lineu jako zanimaju i ostali dizajneri jer je ovo idealna prigoda da vidim što se nudi." Indira Vladić Mujkić je osim što je bila izuzetno dobro raspoložena za razgovor, na sebi imala odličnu haljinu pa me zanimalo čija je to kreacija. „Ovu sam haljinu kupila u Londonu, kreacija Karen Millen, obožavam te bandage haljine, udobne su i ugodno se u njima osjećam. Ne volim kad me nešto steže tako da su ove haljine idealne za mene. Odjeća u prvom redu mora biti udobna. Moram još pohvaliti prostor, ko stvoren je za revije, fenomenalno."


Alka Vuica također je došla zbog Linee Exclusive „Nisam ništa vidjela tako da me očekuje potpuno iznenađenje. Uvijek rado dođem i odazovem se na njihov poziv jer često surađujemo,  mi svi volimo Lineu. Oni su nam baš onako domaćinska kuća, uvijek nas prime i naprave nam što nam treba. Očekujem da će mi se i ovo večera vidjeti jer uvijek imaju lijepe kreacije. Općenito mi se današnja moda jako sviđa. To su zapravo totalno osamdesete, ima i funka i ja se konačno osjećam kao doma. Još od kad se pojavila Lady Gaga ja više nisam usamljena. Ovako sam bila jedini uljez. Prostor je odličan, ali je ogroman. Ja više volim intimnije, skučenije i elitnije revije, ovako se izgubiš ovdje. Ali Viktor ovo voli, on je  glavom u New Yorku, a ovo je upravo takvo. Meni je to uvijek super, jer je on donio taj jedan američki stil."


U kombinezonu Nataše Kos, Josipa Pavičić Jo došla je vidjeti samo reviju Linee Exclusive jer je nakon toga jurila na put. „Volim Lineine haljine, često ih nosim. Nisam ništa vidjela tako da me jako zanima što su spremile večeras. Zanimaju me i boje, i krojevi."

Još jedna dama koja je došla uživati u reviji Linee Exclusive bila je i Anica Kovač. „Došla sam podržati svoje najdraže dizajnerice, ali večeras nisam u njihovim kreacijama. Došla sam ovako casual, čak imam i običnu Zarinu majicu koju sam nedavno kupila na sebi."

Tihana Harapin Zalepugin najprije se osvrnula na dirljiv hommage nedavno preminulom Tomi Vrbanu koji nikog u prostoru nije ostavio ravnodušnim. „Vrlo decentno, svečano, nepatetično. Baš dostojanstveno i s mjerom kako to i treba biti. Svaka čast. Ove kolekcije večeras su me oduševile, posebno Madame Demode, koja je ko stvorena za moj ormar. Moram se pohvaliti da sam jučer odmah nabavila Arileo narukvicu koju večeras nosim jer me oduševila, a i iz kolekcije Madame Demode ću nešto morati nabaviti. Prostor je veličanstven,sjajan. Vrlo dobar za modnu reviju, jako dobar. Nije jednostavan, treba puno hodati , ali je dobar."

Simpatična je bila i Željka Antunović koja je kratko prokomentirala: „Došla sam da vidim što se događa na modnoj sceni, tako da zbog nikog posebno. Večeras nosim Marina design, a i inače se trudim da nosim kreacije naših dizajnera."

U prvim redovima još smo uspjeli vidjeti Boruta Mihalića, Maru Bratoš, Lanu Banely, Nevena Ciganovića, Borisa Banovića i brojne druge poznate osobe koje su došle uživati u sinoćnjim revijama.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 26.03.2010. u 00:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p