CELEB STYLE

Marijana Batinić nakon poroda izgleda fantastično

Voditeljici majčinstvo izvrsno pristaje
Marijana Batinić
 
Popularna voditeljica Marijana Batinić pojavila se u javnost nešto manje od dva mjeseca nakon poroda i izgleda fantastično! U ponedjeljak 23. ožujka u prostoru Kina Europa L'Oréal Paris je predstavio Makeup Genius, aplikaciju za mobilne telefone, a Marijana je u društvu svojih poznatih kolegica plijenila najviše pozornosti. 

Marijana, koja je postala majka početkom veljače ove godine, vratila je svoju liniju u veoma kratkom roku. Za ovu prigodu odjenula je kratku kožnu suknju visokog struka, nježnu bluzu na točkice, a sve je to izvrsno upotpunila dugim blejzerom i crnim gležnjačama. Voditeljica je blistala i očigledno je kako joj nova uloga odlično pristaje.
 
Marijana Batinić i Andrea Andrassy

Marijana Batinić i Andrea Andrassy
 
Marijani su društvo pravile i Andrea Andrassy, Anamarija Asanović, Lana Klingor, Ana Radišić, Iva Šulentić i druge poznate zvijezde koje su došle provjeriti novu aplikaciju za pametne telefone i tablete.

L'Oréal Paris je lansirao Makeup Genius, revolucionarnu aplikaciju za pametne telefone i tablete kojom je odsad moguće isprobati L'Oréal Paris make up proizvod jednostavnim pritiskom na tipku ili ekran. Odabirom proizvoda koji zadovoljava očekivanja, potrošači su, putem iste aplikacije, u mogućnosti i kupiti odabrani proizvod. Makeup Genius aplikacija omogućuje pomicanje make upa s pomicanjem izraza lica jer bilježi sve izraze te ih preslikava na pametni telefon. Na licu je zaista vidljiv make up! Aplikacija je dostupna u trgovini aplikacija, za IOS uređaje i Androide od ožujka 2015.g.

Anamarija Asanović, Marijana Batinić, Lana Klingor i Iva Šulentić
Anamarija Asanović, Marijana Batinić, Lana Klingor i Iva Šulentić
 
U galeriji provjerite tko je sve bio na predstavljanju nove aplikacije.

M.D.
Foto: John Pavlish
Objavljeno: 24.03.2015. u 10:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p