CELEB STYLE

Matija Čop oduševio naše poznate

Tko je sve posjetio prvu večer Perwoll FASHION.HR cruise collection događanje?

Prva večer Perwoll FASHION.HR cruise collection događanja prošla je u ležernom druženju na po mnogima najljepšoj plaži u Hrvatskoj - na Zlatnom ratu. Brojni poznati koji su došli uživati u revijama na otvorenom uz more upravo su najviše bili oduševljeni lokacijom zbog koje cijelo događanje ima ležeran prizvuk.Jako mi se sviđa što se revije održavaju ovdje na ovoj prekrasnoj plaži, uz šum mora i lagani povjetarac. Stvarno je lijepo, onako opušteno i ležerno promatrati nove kolekcije. Favorit večeri mi je Martina Felja koja me jako razveselila printom šarenih leptira koje obožavam, a i sviđa mi se svježina koju je unijela u kolekcije odabirom veselih boja i plisiranog materijala." rekla je simpatična Kristina Bradač.

Petra Dugandžić izgledala je fenomenalno u retro-chic izdanju koje je upotpunila genijalnom frizurom u pin up stilu. Ona i Duško Modrinić  pohvalili su događanje i izjavili kako im se jako sviđa ideja gledanja revija uz more te da se baš dobro zabavljaju. „Za oko mi je zapelo nekoliko ženstvenih komada koje bi mogla lako zamisliti na sebi, a uz modu mi se najviše sviđa atmosfera koja ovdje vlada. Svi su opušteni i baš se vidi da se ljudi prije svega dobro zabavljaju." prokomentirala je kratko Petra Dugandžić.

Dizajnerica Ogi Antunac imala je samo riječi hvale za mladog Matiju Čopa. „Matija Čop je odličan, jako mi se sviđa kako je razradio i realizirao ideju rezanja kože sa laserom, kolekcija je zbilja odlična i totalno u mom stilu. Mislim da je pred Matijom odlična modna budućnost, ne samo u Hrvatskoj nego i šire."

Na izjavu Ogi nadovezao se i Borut Mihalić kojeg je Matija također najviše oduševio. „Matija Čop je predstavio odličnu cruise kolekciju i mislim da je ovo dobar nastavak na njegov dosadašnji rad. Sviđa mi se smjer u kojem je krenuo, jako je zanimljiv." Na pitanje što misli o cruise kolekcijama u Hrvatskoj, Borut nam je kratko odgovorio: „Mislim da s obzirom da imamo mnogo turista, cruise kolekcije u Hrvatskoj mogu biti uspješne. Samo treba pronaći dobra mjesta na moru na kojima bi se one prodavale."

Ana Bacinger

Objavljeno: 15.06.2012. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p