CELEB STYLE

Moda na promociji "Sex and the City 2" u Las Vegasu

Glavne glumice u centru medijske pažnje

Iako tvrdi kako njezin osobni stil odijevanja nema doticaja s ikoničnim likom Carrie Bradshaw, glumica Sarah Jessica Parker je bila pravi „show stopper" na jučerašnjoj promociji drugog nastavka filma Seks i Grad. Odjevena u prekrasnu žutu haljinu na jedno rame strpljivo je pozirala fotografima u društvu svojih kolegica Chyntie Nixon i Kristen Davis. Jedina osoba koja  je izostala jest Samantha - Kim Catrall koja je trenutno angažirana u kazalištu u Londonu.

Što se samog filma tiče Nixon je najavila kako ne trebamo očekivati lude noći vječne četvorke, prvenstveno jer su odrasle i zrelije: „Da smo kojim slučajem ostale iste, tj. izlazile, pile i seksale se, pretvorile bi se u AB FAB (kultna engleska humoristična serija), a mi to jednostavno nismo. U filmu epizodne uloge imaju i Penelope Cruz, Heidi Klum, Miley Cyrus te Mariah Carey.

Pored Seksa i Grada, promovirali su se i novi hitovi američkih studija poput nove romantične komedije s Jennifer Lopez u glavnoj ulozi, te filmovi Billya Boba Thorntona, Vanesse Hudgens, Katherine Heigl i mnogih drugih. 

Objavljeno: 19.03.2010. u 16:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p