CELEB STYLE

Modna Prognoza: Story Party

Čije kreacije će odabrati poznate dame?

Prošlogodišnji Story Only Celebrities Party donijeo je modnu podudarnost, naime mediji su se raspisali o dvije dame, Snježani Mehun i Nini Badrić koje su odjenule istu haljinu dizajnerice Stelle McCartney. Ove godine, točnije u ponedjeljak 3.5. održava se novo izdanje popularnog party-a koji standardno okupi najveći broj celebrity-a u Hrvatskoj. Ovo je vjerojatno jedina večer u našoj zemlji kada slavni doista pomno biraju odjeću i pripremaju se za izlazak u maniri stranih zvijezda.

                                 

Činjenica jest da koliko god se sve dame trudile zabljesnuti kada (i ako) se pojavi Severina, svi ostali padaju u drugi plan. Naravno da sve žive zanima što će odjenuti Seve Nacionale koja, čini nam se već neko vrijeme luta od Linee Exclusive do Elfsa. Prošle godine je odjenula seksi zlatnu haljinu kuće Elfs na čijoj se reviji i pojavila, te ukoliko ne odabere nekog stranog dizajnera vjerojatno ćemo ju vidjeti u jednoj od dvije navedene kuće.

 

Dizajnerski dvojac Envy Room ima podužu listu slavnih klijentica te će se u njihovim haljinama navodno pojaviti Mirna Zidarić, Vanja Halilović te Maja Vučić. Ivica Skoko će odjenuti svoju prijateljicu i vjernu klijenticu Alku Vuicu, dok će Ivica Klarić odjenuti Janka Popovića Volarića.

                             

Jelena Veljača priznaje da jako voli kreacije kuće A'Marie, te naslućujemo da bi ukoliko se odluči za hrvatskog dizajnera to mogla biti upravo A'Marie. Gotovo smo sigurni da će Nikolina Pišek odjenuti Lineu Exclusive čije revije nosi, kao i Anica Kovač, te potencijalno Jelena Rozga ukoliko se pojavi na party-u.

                              

Party je točno za tri dana te ćemo saznati koliko je naša modna prognoza bila blizu istini. Naravno da možete očekivati najopsežniji on-line report uz standardnu listu najbolje i najgore odjevenih uzvanica. 

Objavljeno: 30.04.2010. u 18:20
Tagovi: Story Party

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p