CELEB STYLE

Modni dvoboj Sarah Jessice Parker i Alexe Chung

Jedna haljina - dva potpuno drugačija izdanja

Poznate osobe inače su sklone recentne trendove s piste instalirati na sebe po kratkom postupku, no također postoji dio onih kojima vremenska oznaka omiljenog komada odjeće ne predstavlja baš ništa. U prvu grupu svakako bi se svrstala Sarah Jessica Parker, koja je preslatku baby blue haljinu Proenze Schouler isfurala još prošle godine za potrebe jednog intervjua.


Nevjerojatno stylish kombinacija rezultat je pravilno odabranih asesoara i drugih komada odjeće koji su pratili ovu printanu haljinu v-izreza sa zaigranom puf suknjicom. Sarah je izgledu dodala nježno ružičasti sako s kontrastnim crnim rubovima, statement potpetice Nicholasa Kirkwooda u plavoj i boji fuksije te bijelu torbicu i srebrne ogrlice.


S druge strane, neki dan smo imali priliku vidjeti Alexu Chung na predstavljanju proljetne kolekcije Proenze Schouler u New Yorku. Budući je postalo uvriježeno da poznate dame iz prvih redova nose komade dizajnera čiji rad su došle pogledati, tako se i Alexa odlučila za ovu preslatku haljinu.


Baby blue haljinu s crno-bijelim motivima nadopunila je isključivo crnim asesoarima, koji su se sastojali od špičastih pumpsica s mašnom, koje potpisuje Louis Vuitton, te običnog crnog clutcha. Ogrlica s medaljonom, tamniji crveni ruž i valovita kosa dali su njenom izgledu završni dodir.


Koja od ovih modno osviještenih zvijezda je po vama bolje kombinirala Proenza Schouler haljinu?


H.B.
Photo: Zimbio

Objavljeno: 17.09.2011. u 11:33

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p