CELEB STYLE

Modni uzor: Leighton Meester

Učite od nje kako nositi trendove

Svaka hollywoodska zvijezda želi biti proglašena najbolje odjevenom na crvenom tepihu, ali rijetkima to polazi za rukom. Djevojka koja nas uvijek iznova oduševi je Leighton Meester, čiji smisao za modu nadmašuje mnoga očekivanja. Ona hrabro nosi trendove i probija led, istovremeno ostajući ženstvena i elegantna. Želite li znati kako nositi neke od najdiskutabilnijih trendova ove sezone? Pogledajte kako je Leighton pomela konkurenciju.

Midi suknja cvjetnog uzorka


Lisa Snowdown napravila je prvu pogrešku kada je midi suknja u pitanju: odjenula je istu vrstu tkanine na gornjem i donjem dijelu tijela, a zahvaljujući dezenu izgleda kao djevojčica zamotana u stolnjak. Sandale s remenčićima samo dodatno skraćuju figuru i čine je još zdepastijom. Leighton Meester je uz Vera Wang suknju nosila jednostavni topić i vrtoglavo visoke Brian Atwood nude cipele koje vizualno produljuju nogu. Čista petica!

Kratke hlačice


Ovaj komad je težak za kombiniranje ukoliko niste visoka i vitka žena, stoga ni malo ne čudi što je Jennifer Hudson napravila nekoliko kardinalnih grešaka. Sandale s debelim remenjem, tajice koje „režu" figuru, loš kroj hlačica i naborana bluza nisu ni malo laskavi za žene s oblinama. Meester je u Gossip Girl nosila ružičaste hlačice u kombinaciji s čarapama s uzorkom, vesticom i bluzom cvjetnog uzorka. Njena silueta djeluje mnogo profinjenije i elegantnije, dok Jennifer djeluje nezgrapno zbog mnoštva boja i materijala.

Haljina s izrezima


Ovaj model veoma lako koketira s jeftinim i kičem, a Adrienne Bailon izgleda upravo tako u haljini koja izgleda kao da je preuzeta sa seta Mad Maxa. Istaknuti „grudnjak" sa nitnama, previše nepotrebnih izreza i pretjerana frizura su sušta suprotnost Leighton Meester u crnoj haljini Michaela Korsa u koja pršti seksepilom.

B.K.

foto: zimbio, thefashionspot.com

 

Objavljeno: 11.05.2011. u 13:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p