CELEB STYLE

Može li dosadnije?

Crveni tepih People's Choice nagrada

Na dodjeli People's Choice nagrada pojavio se impresivan broj poznatih lica američke showbizz scene. Nažalost, kreacije koje su nosili bile su mnogo manje impresivne i zanimljive, čak bi se reklo- dosadne. Igranje na sigurno je dobro ako ste Carla Bruni Sarkozy ili Meryl Streep, ali od mladih zvijezda očekujemo ipak mnogo više.

Najviše pažnje je privukla ekipa Twilight sage. Robert Pattinson, Taylor Lautner i Kirsten Stewart došli su pokupiti nagrade za najbolju filmsku ekipu, najbolji film i najbolju dramu. Kristen je nosila zlatnu šljokičastu haljinu s potpisom Reem Acra, ali je nažalost kao i mnogo puta dosad, izgledala stilski nedorečeno.

Kristen Stewart

Jennifer Aniston je ostala dosljedna svom stilskom minimalizmu. Njenu kombinaciju s potpisom Dolce & Gabbana koja se sastojala od ravnih hlača i prsluka proglasili su jednom od najboljih na dodjeli. Leighton Meester je nosila cipele Briana Atwooda i sivu Vionnet haljinu neobičnog kroja s našivenim šarenim aplikacijama.

Jennifer AnistonLeighton Meester

Veliku većinu zvijezda zasjenila je trudna Natalie Portman. Zvijezda filma Black Swan djelovala je slatko i šarmantno u haljini Jasona Wua plave boje s volanima. Taylor Swift (najbolja country pjevačica) se odlučila za haljinu J. Mendela boje pudera koju se nije niti trudila podići nekim zanimljivim detaljem.

Ashton Kutcher i Natalie PortmanTaylor Swift

Katy Perry je poznata po ljubavi prema pretjerivanju, tako da njen odabir haljine Betsy Johnson od ljubičastog i bijelog tila ni malo ne čudi. Upitan modni odabir nije je spriječio da osvoji čak dvije nagrade: za najbolju pjevačicu i najveću online senzaciju.

Katy Perry

Emma Roberts je definitivno bila jedna od pripadnica „mlađe garde" koja nije razočarala: crna haljina s volanima i potpisom Christiana Diora bila je jedna od boljih haljina večeri. Za razliku od nje Kim Kardashian je promašila ne toliko krojem, koliko odabirom materijala. Njena haljina blještavog zmijskog uzorka s potpisom Malandrino ostavljala je dojam da se Kim zamotala u aluminijsku foliju.

Emma RobertsKim Kardashian

Selena Gomez se na crvenom tepihu pojavila u haljini brenda Paule Ka, a nastupila je u haljini Irine Shabayeve koja također nije oduševila modne kritičare.

Selena GomezSelena Gomez

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 07.01.2011. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p