CELEB STYLE

Najbolje odjevene dame Perwoll FASHION.HR-a

Tko nas je oduševio svojim stylingom?

Završila je još jedna uspješna sezona Perwoll FASHION.HR-a na kojoj su poznati hrvatski dizajneri predstavili odlične kolekcije za aktualnu i iduću toplu sezonu. Osim uživanja u zanimljivim dizajnerskim kolekcijama zbilja smo uživali i u originalnim odjevnim kombinacijama u kojima su se na Perwoll FASHION.HR-u pojavile poznate dame.

Severina je zasjenila sve prisutne prve večeri eventa u svojoj originalnoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je najviše pažnje privukla Dolce & Gabbana kruna kojom je zaokružila svoj styling. Ako itko na našoj javnoj sceni može na dobar način isfurati spomenuti modni dodatak to je zasigurno ona.

Na drugo mjesto smo stavili prekrasnu glumicu Juditu Franković koja je izgledala kao da je izašla iz nekog noir filma na trećoj večeri Perwoll FASHION.HR-a. Zanimljivu eNVy room haljinu upotpunila je odličnom ogrlicom i vintage kaputom s krznenim ovratnikom.

Treće mjesto je pripalo otkačenoj Petri Nižetić koja se shvativši da će nositi identičnu haljinu kakvu nosi Korana Gvozdić odlično snašla! Petra je naime nosila crnu Lei Lou haljinu preko koje je prebacila komad kariranog platna koje je pretvorila u "statement" suknju. Pohvale za originalnost.

Petra Kurtela nalazi se na četvrtom mjestu naše liste jer je izgledala preslatko u ležernoj kombinaciji pamučne Wildfox Couture majice, suknje retro kroja i vintage kožnog kaputa. Ležerno, šarmantno i primjereno modnoj reviji.

Uvijek prekrasna Marijana Batinić nalazi se na petom mjestu naše liste jer je izgledala nevjerojatno elegantno u crno-bijeloj kombinaciji, a šesta ljepotica koju smo odlučili izdvojiti je Anica Kovač koja je divno nosila malu crnu haljinu s potpisom Aleksandre Dojčinović.

A.B.

photos: Jure Perišić, Goran Čučković, Mario Juričić

 

 

Objavljeno: 21.10.2013. u 10:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p