CELEB STYLE

Najbolji outfiti hrvatskih glumica

Održana dodjela Nagrada hrvatskog glumišta
Bojana Gregorić Vejzović 
Utorak 24. studenog je bio u znaku prestižne Nagrade hrvatskog glumišta koja se održala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Brojne hrvatske zvijezde prošetale su se crvenim tepihom, a mi donosimo pregled najbolje odjevenih glumica. 

Poglede svih prisutnih je mamila Bojana Gregorić Vejzović koja je za ovu prigodu odabrala custom made kreaciju dizajnera Juraja Zigmana. Donji dio haljine je jednostavnog kroja, dok gornji pozornost plijeni zlatnim trakama koje su tako karakteristične za Zigmanov rad. Glamurozna, seksipilna i jedinstvena – odlično izdanje Bojane Gregorić Vejzović!

Bojana Gregorić Vejzović
Bojana Gregorić Vejzović 

Judita Franković je odabrala kreacije modnog dvojca eNVy room. Glumica se odlučila za total black look u kojem dominira romantična kreacija od crne čipke i tila, a styling je glumica upotpunila eNVy room torbicom i bundicom iz aktualne kolekcije.

Judita Franković
Judita Franković 

Ecija Ojdanić se prošetala u bijeloj kreaciji brenda Lokomotiva. Bijelu haljinu naglašenih ramena i zanimljive plave podsuknje Ecija nosi uz trendi crne čizme iznad koljena i krznene rukave koji su hrabar odabir koji se cjelokupnoj kombinaciji pružio izvrstan završni touch.

Ecija Ojdanić
Ecija Ojdanić 

Jelena Perčin ostala je vjerna modnoj kući Nebo. Na dodjelu nagrada pojavila se u dugoj haljini iz nedavno predstavljene kolekcije. Duga haljina se ističe svojim točkastim uzorkom zbog čega kreacije djeluje romantično i razigrano.

Jelena Perčin
Jelena Perčin
 
Marija Borić je odabrala malu crnu haljinu koju je upotpunila zlatnim modnim dodacima. Upravo s ovakvom čipkastom haljinom, koju potpisuje Aleksandra Dojčinović, u niti jednoj svečanoj prigodi ne možete pogriješiti.

Marija Borić
Marija Borić

Nela KocsisNela Kocsis
 
Nela Kocsis odabrala je kreaciju dizajnera Ivice Skoke. Riječ je o dugoj zlatnog haljini koja pozornost plijeni svojim prozirnim dijelovima, a look je glumica upotpunila glamuroznim make upom i frizurom.
 
Ana Begić Tahiri odlučila se za crni baršunasti kombinezon, a taj isti materijal voli i Jelena Veljača koja je odabrala crnu haljinu. Barbara Vicković također je odabrala crni kombinezon kojeg nosi uz zlatne modne dodatke, dok se Anita Matić Delić odlučila za avangardniju kombinaciju.

Ana Begić Tahiri
Ana Begić Tahiri
 
Jelena VeljačaJelena Veljača i Dražen Čuček
 
Barbara VickovićBarbara Vicković

Anita Matić DelićAnita Matić Delić
 
M.D.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 25.11.2015. u 09:34

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p