CELEB STYLE

Ne mogu bez njih!

Traperice u žarkim bojama osvajaju celebsice

Početak proljeća nas je uvjerio kako bez traperica žarkih boja ne možemo nikamo! Trend koji smo u početku svi promatrali s dozom skepse (priznajte!) je osim modnih blogerica osvojio i celebsice.

Anna Kendrick je pokazala kako nositi traperice žarkih boja u svečanijim prigodama. Ona je svoje Rag & Bone boje trave kombinirala s Rag & Bone sakoom, bijelim topom, zlatnim asesoarima i Bootkier sandalama.

Rachel Bilson za dnevne izlaske voli jeans boje vina. Nosi ih u kombinaciji sa šalom floralnog printa, tamnim sakoom i Burberry Prorsum Knight torbom sa zakovicama. Klasične Wayfarer sunčane naočale lijepo upotpunjuju look.

Khloe Kardashian nas je sve naučila kako ne treba izgledati u jeansu žarkih boja. Ruku na srce, ona nema potencijala da bude modna ikona, ali ovako lošu kombinaciju dugo nismo vidjeli. Čizme s krznom, velika siva torba i bezlična majica su nešto što definitivno nije stvoreno za ovakav jeans.

Radije ga kombinirajte s jednostavnim komadima poput Anne, pošto one same po sebi privlače dovoljno pažnje, a ukoliko niste sigurni da je to trend za vas uvijek možete odabrati neku prigušenu nijansu poput Rachel.

B.K.

foto: Zimbio

 

 

Objavljeno: 20.03.2011. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p