CELEB STYLE

Nema šanse da se Galliano vrati u LVMH

Progovorio i Bernard Arnault

Iako se prije samo dva dana šuškalo o mogućnosti druge šanse za Johna Galliana, Bernard Arnault, glavni čovjek LVMH grupacije, dao je do znanja kako o ponovnom angažmanu nema ni govora!

Na predstavljanju nove muške kolekcije brenda Galliano, na pisti se poklonio njegov nasljednik Bill Gaytten, koji je pune 23 godine surađivao sa slavnim dizajnerom i bio vođa njegovog dizajnerskog tima.  

Time je jasno dato na znanje kako na Galliana više ne računaju ni kao dizajnera vlastite linije. Arnault je vidno bijesan na slavnog dizajnera te je medijima izjavio kako Galliano nije imao pristojnosti niti da ga nazove na telefon.

Još prije nekoliko mjeseci Arnault je vrtio sasvim drugu priču, te je Galliana uspoređivao sa Christianom Diorom: „Galliano je nevjerojatan talent, baš poput Diora" - tada je tvrdio Arnault.

U međuvremenu, Galliano je završio rehabilitaciju te se pojavio na sudu. Konačna presuda će biti izrečena u rujnu, a moguće je da ga očekuje 6 mjeseci zatvora i novčana kazna u iznosu od 22.500 eura. 

Objavljeno: 28.06.2011. u 15:00
Tagovi: John Galliano

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p