CELEB STYLE

Nicole Kidman odjenula haljinu koju je Anne Hathaway odbila nositi

Nesuđena oscarovska toaleta napokon je dobila svoju premijeru
Modna publika sasvim sigurno se sjeća ovogodišnjih Oscara, nakon kojih se možda najviše diskutiralo o haljini koju je Anne Hathaway izabrala za pojavljivanje na crvenom tepihu. Malo tko ostao je impresioniran njenom pojavom u nježno ružičastoj Prada haljini, a samo nekoliko dana kasnije moglo se čuti kako Pradina satenska kreacija nije bila prvi izbor za hollywoodsku glumicu.

Anne Hathaway se, naime, u posljednji trenutak predomislila i umjesto Valentino haljine, koja joj je bila namijenjena, odjenula Pradin dizajn, kako u Valentinu ne bi djelovala preslično Amandi Seyfried, koja se odlučila za bajkovitu McQueen kreaciju sličnog dojma.

Iako smo ostali razočarani što ova delikatno izvezena čipkasta haljina u boji slonovače, koja dolazi iz proljetne couture kolekcije kuće Valentino, neće ugledati svjetlo dana, kreacija je na dosad još neobjašnjen način našla put do Nicole Kidman, koja ju je neki dan isfurala na crvenom tepihu u Cannesu.

Izuzetno nježna i romantična kreacija s dugim šlepom glumici je pristajala kao salivena, a modne magove trenutno zanima kako je zapravo haljina našla svoj put od studija stilistice Rachel Zoe do francuske rivijere.


H.B.
Photo: Guliver/Getty

Objavljeno: 25.05.2013. u 11:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p