CELEB STYLE

Nikolina Pišek ili Ivana Delač Đolo?

Koja će odnijeti titulu najbolje odjevene prve večeri Cro-a-Portera

Prva večer Cro-a-Portera nije nam ponudila veliki broj dama s liste najbolje odjevenih. Pored Indire Vladić koja je pokazala novu liniju, ostale uzvanice su se pojavile u poprilično nezanimljivim izdanjima. Neke su upropastile cijeli outfit s odabirom pogrešnih cipela, dok su neke izgledale kao da su došle sa špice.

Ne tvrdimo da se za revije treba „namontirati" u večernje haljine kao da ste sišli s crvenog tepiha, ali ukoliko ste javna osoba, na javnom -i pritom modnom događanju- nije loše posegnuti dublje u ormar i iskopati pokoju oku ugodnu stvarčicu.

Jedine dvije dame koje su nam zapele za oko jesu Nikolina Pišek i Ivana Delač Đolo. Za gospođu Đolo nam je izrazito drago da se nakon niza loših kreacija napokon pronašla u jednostavnim modelima koji joj ljube figuru. Sinoć se pojavila u crvenoj haljini duljine ispod koljena koja joj je pristajala kao salivena. Na nogama je imala višebojne peep toe sandale a kao asesoar je ponijela bijeli clutch. Iz ove kombinacije bismo izbacili naušnice i odabrali drugačiji make up jer sedef oko očiju nikada nije najsretnije rješenje. Kombinacija je ziheraška ali je elegantna.

Nikolina Pišek je odlučila ne pokazati svu raskoš bujnog poprsja i drago nam je da je tako. Preslatka zelena haljina na bež točkice joj pristaje bolje nego tortica u kojoj se pojavila na dodjeli Empire nagrada u Londonu. Stvar koja je uprskala styling jest remen s uzorkom. Ukoliko je željela naglasiti struk bilo bi bolje da se odlučila za neki jednostavniji model remena ili neku drugu boju.

Nadamo se kako će večerašnja konkurencija najbolje odjevenih dama biti znatno žešća od jučerašnje.

 

 

 

Objavljeno: 01.04.2011. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p