CELEB STYLE

Novogodišnji look poznatih Hrvatica

Što su odjenule?

Po pisanju Jutarnjeg.Hr, najviše zvijezda u Novogodišnjoj večeri okupila je Nataša Janjić, koja je za uzak broj ljudi organizirala izvrstan tulum u Muzeju za umjetnost i obrt. Na tulumu su nazočili glumci, redatelji, fotografi, a s obzirom da je novinarima ulaz bio zabranjen, party je protekao u opuštenoj atmosferi.

Preslatka glumica Ivana Roščić uvijek odskače iz gomile, te je i na tulumu bila jedna od bolje odjevenih dama. Iako se većina uzvanica odlučila za haljine s šljokicama ili crnu boju, Ivana se pojavila u zanimljivoj vintage haljinici s printom crvenih ruža. Na nogama je imala tzv "lace up" polučizmice dok je kao asesoar ponijela crni clutch. Preslatka!

Domaćica večeri se odlučila za haljinu Zorana Mrvoša koju smo imali prilike vidjeti na eventu u Londonu. Look je pojačala s čizmama preko koljena. Glumica Petra Dugandžić se odlučila za asimetričnu drapiranu minicu u sivoj boji, koju je kombinirala s crnim grilonkama i sandalama, dok se lijepa Anita Dujić okrenula trendu čipke, te je kombinirala čipkanu bluzicu s kratkim hlačicama i izvrsnim gležnjačama.

Čiji stil vam je najbolji?

 

photo: Jutarnji.Hr

 

 

Objavljeno: 02.01.2011. u 15:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p