CELEB STYLE

Od piste do crvenog tepiha

Koliko se mijenjaju haljine koje celebsice nose?

Neke žene baš imaju sreće u životu. Dok većina nas može samo sanjati kakav je osjećaj dodirnuti Chanel Couture haljinu, zvijezde diljem svijeta idu tako daleko da dobivaju haljine prilagođene njihovim mjerama i idejama.

Anne Hathaway- dodana traka na dekolteu

Zbog njih se miču i dodaju rukavi, mijenjaju duljine, dodaje i miče materijal, ali jedna od najpopularnijih izmjena je ona na prsima. Većina celebsica nije spremna izložiti svoje atribute samo tako pa dizajneri marljivo dodaju šljokice (Diane Kruger) ili stavljaju neku vrstu podstave (Liv Tyler). Ponekad su haljine dulje, nekad kraće, a nekad se zvijezdama samo sviđa materijal pa se cijela haljina kreira samo za njih (Emma Stone).

Liv Tyler-

I dok neke mole za malo više materijala kako bi pokrile ono što se pokriti mora, Marion Cotillard je u Dioru zamolila da uklone til na ramenima i zahvaljujući tom potezu blistala na dodjeli Oscara. Nicole Kidman i Tilda Swinton su tražila da im se skrate, tj. maknu rukavi na njihovim crnim haljinama s potpisima Dries Van Noten i Lanvin.

Marion Cotillard- uklonjen til s ramena

Većina ovakvih izmijenjenih haljina izgleda jednako privlačno, ali čak i njima se omakne greška. Npr. u kući Bottega Veneta nisu imali haljinu u broju Sandre Bullock, pa je  njena haljina tilom proširena u leđima što nije ostavilo ni malo glamurozan dojam.

B.K.

foto: Zimbiio, Style.com

Objavljeno: 29.05.2011. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p