CELEB STYLE

Party na koji svi žele ući

Vanity Fair after party u znaku zvijezda

Teško da ćete na jednom mjestu susresti toliki broj svjetskih zvijezda kao na partyju koji svake godine priprema magazin Vanity Fair. Daleko najekskluzivnija zabava godine, ugošćuje samo A listu celebrityja koji se nakon Oscara zalijevaju najskupljim šampanjcem i votkom. Poznate dame često biraju nove toalete kako bi još jednom zasjale ispred horde svjetskih medija koji ih dočekuju na ulazu u Sunset Tower gdje se party održava.

Najveće uzbuđenje sinoć vladalo je oko mlade Jennifer Lawrence koja je osvojila Oscara za glavnu žensku ulogu. Nakon raskošne Dior toalete Jennifer se pojavila u izdanju koje je nešto primjerenije njezinim mladim godinama. Glumica je odjenula srebrno zlatnu kreaciju kuće Calvin Klein koja je prianjala poput druge kože. Kao najbolji asesoar poslužio je osvojeni zlatni kipić od kojeg se nije odvajala.

Uvijek je šteta vidjeti prelijepu ženu koja je „operirana od ukusa", kao što je slučaj s djevojkom Christiana Ronalda, nevjerojatno lijepom Irinom Shayk. Irina je inače sklona hiper- seksualiziranim komadima odjeće koji vrište za pažnjom. Prošli tjedan svi su pisali o njezinoj bradavici, a ovaj tjedan, novinske naslove zauzet će napadan make up i još napadniji dekolte. Srećom, nakon Irine na crveni je tepih stupila elegantna Amy Adams na kojoj smo odmorili oči. Eterična glumica je odabrala lijepu srebrnu haljinu s resicama, dizajn kuće Oscar de la Renta.


Na partyju se pojavila i glumica Natalie Portman koja je došla u društvu supruga Benjamina Millepieda. Za ovu prigodu odjenula je jednostavnu bijelu haljinu kuće Dior koja za detalj ima crnu naramenicu sa satenskom mašnom. Jedna od najbolje odjevenih-ako ne i najbolja- bila je glumica Rose Bryne koja je isporučila beskrajno elegantno izdanje u bijelom kompletu kuće Lanvin. Anne Hathaway je ponijela svoj kipić i promijenila haljinu. Nakon nježno ružičaste Prade, glumica je uskočila u blijedo sivu haljinu s bogatim zlatnim vezom na ovratniku.

 

U galeriji pogledajte brojne uzvanike Vanity Fair partyja.

A.P.

Photo: guliver/getty

Objavljeno: 25.02.2013. u 19:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p