CELEB STYLE

Postaje li Penelope Cruz dosadna?

Glumica u Marchesa haljini

Obožavamo Penelope Cruz! Volimo njezinu neposrednost, predivan osmijeh i činjenicu da izgleda kao pravi komad kojega nisu oblikovale ruke plastičnih kirurga s Beverly Hillsa. Sve do nedavno smo obožavali i njezin smisao za odijevanje te se nadali kako će nam nakon vintage Balmain haljine i drugih zanimljivih kreacija, priuštiti prave modne poslastice.  

Kako vrijeme odmiče, pomalo smo razočarani što se dobar stilski početak više ne razvija, točnije, kao da je naletio na barijeru znanu kao: večernja haljina crne boje. Penelope nije Angelina koja se saživila s crnim haljinama i kojoj je ova boja zaštitni znak (iako i ona zna biti dosadna), te nas je time više razočarala njena pojava na svjetskoj premijeri novog nastavka Pirata s Kariba.

Lijepa glumica se pojavila u crnoj haljini kuće Marchesa koja je urešena kristalima i perjem. Sve je na mjestu, od dijamantnih asesoara do lijepog make up-a, samo se ne možemo oteti dojmu kako je ovaj styling viđen već tisuću puta. Nadamo se da cijelu promotivnu turneju neće provesti u crnoj boji te da će nam na crveni tepih vratiti živahnu, nasmijanu, seksi Penelope u koju smo se zaljubili. 

 

photo: red.dot/splash

 

 

 

Objavljeno: 09.05.2011. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p