CELEB STYLE

Poznata lica okupirala reviju kuće Burberry Prorsum

Izvrsnu kolekciju nije propustila ni Wintour

Vjerojatno najiščekivanija revija sezone održana je jučer u Londonu. Radi se naravno o brendu Burberry Prorsum koji je ušao u povijest svojim live-stream 3D showom koji je priuštio Burberry Prorsum obožavateljima diljem svijeta. Brend star 154 godine novu je kolekciju predstavio na pet simultanih privatnih događanja, u gradovima New Yorku, Parizu, Dubaiju, Tokyju i Los Angelesu. Dok su gosti diljem svijeta nosili 3D naočale i uživali u reviji, crveni tepih je bio prepun zvijezda.

Kate Hudson pojavila se u prekrasnoj sjajnoj zelenoj haljinici, Kirsten Stewart, Mary-Kate Olsen i Claire Danes nosile su Burberry kreacije.  

Burberry obožavatelji imali su prilike i nazočiti partijima, naravno samo uz pozivnice, a revija se mogla gledati i na službenoj stranici u 2D rezoluciji.

"3D tehnologija omogućila je našoj publici da budu dio London Fashion Weeka, da vide boje i tkanine, čuju muziku i uživaju u showu." komentirao je Christopher Bailey.

Bailey je napravio selekciju i nekolicinu komada koji su viđeni na reviji stavio na njihov web, kako bi se mogli naručiti istog trenutka kad je revija završila.

Ana Bacinger

 

Objavljeno: 24.02.2010. u 14:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p