CELEB STYLE

Poznate dame obožavaju haljine branda Lei Lou

Severina, Petra Nižetić i mnoge druge ambasadorice dizajna

Revije Aleksandre Dojčinović već tradicionalno okupljaju svu silu poznatih i slavnih s hrvatske društvene scene, a ništa drugačija situacija nije bila ni sinoć, kada se mnoštvo celebrityja okupilo kako bi što prije saznali novitete iz Aleksandrine kreativne radionice. Osim što se za reviju tražila pozivnica više, mjesta u prvim redovima bila su rezervirana za lijepe ambasadorice Lei Lou dizajna, koje su sve redom blistale u Aleksandrinim kreacijama. 

Najveću pažnju privukla je Severina, koja je na reviju pristigla u senzualnoj haljini od prljavo roze čipke, koja na ženskom tijelu suptilno ističe sve adute. Severina je dobila čast odjenuti ovu kreaciju i prije no što je ona predstavljena na pisti, a u tonski sličnoj odjevnoj kombinaciji pridružila joj se i Petra Nižetić, koja je svoju puderasto rozu haljinu savršeno uparila s turban frizurom, viđenom na reviji.

Pažnju je također plijenila i Korana Gvozdić, u petrolej zelenoj večernjoj haljini, dostojnoj hollywoodskih crvenih tepiha. Reviju nisu propustile ni mnoge druge zvijezde, koje na dnevnoj bazi surađuju s Alex, poput Antonije Mandić i Renate Sopek. Da Alex dizajnira ono što bi i sama vrlo rado nosila, pokazala nam je sinoć, kada se pred okupljenim fotografima pojavila u vlastitom dizajnu, upotpunjenom prelijepom i efektnom bundicom.

 

Hana Bartolović

photo: Goran Čučković

 

Objavljeno: 27.03.2014. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p