CELEB STYLE

Poznate dame oduševljene sinoćnjim revijama

Tko nas je sve posjetio?

Petak na DOVE FASHION.HR-u prošao je u odličnoj atmosferi, a naše poznate dame zablistale su u svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama. Favoriti večeri su bile kolekcije Link by Ogi Antunović i Zoran Mrvoš i fantastična kolekcija Ana Marie Ricov. „Došla sam večeras samo na LINK reviju i ja sam oduševljena. Jedva čekam da zatopli kako bi mogla nositi njihove kreacije jer su zbilja odlične. Stvarno savršena kolekcija!" ispričala nam je svoje dojmove nakon LINK revije uvijek prekrasna Nevena Rendeli. Nevena se sinoć pojavila u zagasitoj kombinaciji kod koje su dominirale odlične Zara gležnjače sa zakovicama i Stella McCartney torba. Lijepe snage RTL televizije pohvalile su nastup glazbene dive Carol Cass.

                                                        Nevena Rendeli, Pamela Ramljak

                                                             Anita Dujić, Edita Misirić

Edita Misirić bila je oduševljena revijom Ivane Popović. „Performans je bio genijalan, Carol Cass savršena, balerine divne. Zbilja fantastična revija! Volim kada se netko izražava kroz umjetnost." Edita je sinoć nosila sivu Mango haljinu koja je podigla crnom motorističkom jaknom koju je dala raditi po mjeri, a sve je odlučila podići crvenim modnim dodacima.

                                                   Miran Kurspahić, Tončica Čeljuska

Simpatična Antonija Stupar Jurkin odlučila se za zagasitu kombinaciju u kojoj je dominiralo sivo pletivo. „Moram priznati da mi se najviše sviđala kolekcija Ana Marie Ricov. Lijepa paleta boja, kvalitetni materijali i odlična izrada!"

Prelijepa Anica Kovač plijenila je poglede u elegantnom crnom kombinezonu Patrizie Peppe, kožnoj jakni i leopard gležnjačama, a usput nam je otkrila i zbog koga je sve sinoć posjetila Dove FASHION.HR: "Osim što podržavam hrvatski dizajn, došla sam pogledati što je za večeras priredio Bata Spasojević, a i dati podršku u baskstageu revija dvjema djevojkama koje nose reviju."

U prvom redu susreli smo i Antoniju Mandić, koja je u svom natrpanom rasporedu pronašla vremena za posjet modnom događanju: "Budući da sutra nažalost neću stići doći, večeras odajem hommage Aleksandri Dojčinović, kojoj se zahvaljujem što me odjenula od glave do pete. Ovdje sam zbog Martine Felje, LINK-a i svih ostalih dizajnera, kao i Bate Spasojevića kojeg sam kao novinarka pratila na Beograd Fashion Weeku, on ima jako dobrih stvari, pogotovo za žene koje vole krzno i kožu."


                                             Jasmina Bagarić, Antonija Mandić, Nataša Janjić

Antonija nam je prokomentirala i reviju Dove "Samo Svoja" by Aleksandra Dojčinović, koja nas očekuje u subotu navečer: "To je odlično! Ja sam osobno prije godinu i pol s Feljom radila reviju za Dove, a ove godine je to Aleksandra s modnim urednicama i to je super stvar, to su one stvarne žene, koje ipak nisu manekenke, ali koje prate modu pa će za njih biti zanimljivo vidjeti kakvo je to iskustvo s druge strane."


                                                   Matija Vuica, Snježana Mehun

                                              Borut Mihalić, Antonija Stupar Jurkin, Lorena Nosić

                                                        Saša Kopljar, Jadranka Ivaniš

S Antonijom je došla i njena sestrična te suvlasnica zagrebačkog concept dućana Clan, Jasmina Bagarić, koja je sinoć nosila dizajn Helmunta Langa: "Inače nosim Martinu Felju, tako da sam došla pogledati njenu reviju, a i vidjela sam na programu da je večeras Ivana Popović, pa me zanima što je novog napravila, ona uvijek napravi cirkus. Nosim mnogo hrvatskih dizajnera, ali je ipak za nekoliko većih prigoda u posljednje vrijeme moje haljine dizajnirala Martina Felja."


Ana Bacinger, Hana Bartolović

Objavljeno: 13.10.2012. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p